Weekendul trecut am plecat val vartej inspre Campina. Fetele au adormit in masina si nici noi nu eram chiar odihniti. Simteam lipsa obisnuitei cafele de dimineata. Deja iesisem din Bucuresti, iar Bogdan voia o cafea aromata, nu ce gasesti prin benzinarii. Ne-am tot gandit ce sa facem pana cand si-a adus aminte ca-n Ploiesti s-a deschis o cafenea cu cafea de specialitate.

Un search pe Google si 25 de minute mai tarziu intram triumfatori la Longline. Planul nostru cu “luam cafea to go ca sa-si faca fetele siesta” s-a dus pe apa sambetei. Parca au simtit ca e rost de biscuiti si zbantuiala. Cafeneaua-i micuta, sa aiba vreo zece locuri la bar si o masa-n fundul incaperii. Nu stiu cum e cu multa lume inauntru, acum eram doar noi si atmosfera era foarte relaxata.

Ne-a placut cafeaua, comparabila cu ce am baut prin Bucuresti la Origo, Bloom sau Frudisiac. Fetele s-au bucurat de dulciuri, iar concluzia a fost ca mai venim. E pozitionata perfect pentru o pauza scurta si aromata atunci cand evadam pe DN1, intr-un weekendu cu toata familia.

Recomandarea noastra

Daca ajungeti cu copiii la Longline, turta dulce sub forma de figurine diverse a avut mare trecere la domnisoarele noastre. Am fost destul de surprisa, mai ales ca nu prea-i dulce. Seamana insa cu cea pe care o face in casa una dintre bunici si fetele au dat gata pe nerasuflate un pachet 🙂
Longline e pe Strada Unirii 8, Ploiesti si-i deschis in fiecare zi – in timpul saptamanii de la 8:00 la 20:00, sambata de la 9:00 – 20:00, iar duminica de la 9:00 la 17:00.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *